Jdi na obsah Jdi na menu

Podpora

Stránky  matejakart.com si kladou za cíl, seznámit širokou veřejnost s uměleckou činností a to především malbou. Poznamenán nedostatkem zásadních informací v hubených letech mé tvorby, ve mně začala kvést touha poskytnout všem amatérským tvůrcům jako jsem já a všem, kteří o to mají zájem informace, které jim pomohou zvládnout v krátké době to, co jsem si já osvojoval dlouhá léta. Již po několik let tvořím web takříkajíc na koleni (např. výuková videa jsou natáčeny mobilním telefonem ) a z vlastních finančních zdrojů. Rád bych zakoupením potřebného vybavení jako je kamera, ateliérové osvětlení, mikrofon, software pro editaci videa apod. zvýšil úroveň především formu předávání informací široké veřejnosti a povznesl tak tvorbu webu na profesionální úroveň.

Pokud se rozhodnete, jakkoliv přispět budu Vám velmi vděčný a velice si budu vážit pomoci, kterou mi každý z Vás nabídne.

Finanční dary spolu s jménem a zprávou pro příjemce prosím směrujte na účet č. 110488721 / 0300 nebo použijte pay pal tlačítko