Jdi na obsah Jdi na menu

Placené

NÍŽE UVEDENÉ KURZY NALEZNETE ZDARMA ! ZDE

Video kurz klasické olejomalby - Červené hrozny a granátové jablko

1 hod a 26 minut dlouhé video, zachycuje kompletní postup malby lavírovanou vrstvenou technikou. Naučí Vás, jak namalovat jednoduché realistické zátiší od začátku až do konce, od přípravy nesavého podkladu až po malbu drobných detailů. Společně poodhalíme některá tajemství starých mistrů a naučíme se jeden ze způsobů jejich práce, při výstavbě vrstvené olejomalby. Video rovněž obsahuje mluvený komentář autora k jednotlivým částí postupu malby, který Vám pomůže pochopit některé důležité technické aspekty vrstveného díla.

VIDEO KURZ OLEJOMALBY

 

    Video je k dostání ke stažení za 250,- 

 

  - Rozlišení videaFull HD 1920 x 1080

  - Délka: 1hod 26 min 

  - Jazyk: Čeština

 

 

 

V případě zájmu o video převeďte prosím částku na 110488721 / 0300. Po připsání částky na účet obdržíte emailem link a heslo k plné verzi zakoupeného videa. Pro nákup videa můžete také použít Pay Pal tlačítko níže. V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte na matejakjan@gmail.com

tlacitko.jpg

Grisaille - Šedá monochromatická podmalba 

Video je k dostání ke stažení za 100,- 

V případě zájmu o video mne kontaktujte na matejakjan@gmail.com nebo použijte Pay Pal tlačítko. Link ke stažení souborů vám zašlu do mailu.

Video popisuje k čemu slouží šedá podmalba a jak barvy pro tuto monochromatickou vrstvu připravit.

   GRISAILLE - Šedá podmalba

    Video je k dostání ke stažení za 100,- 

    - Rozlišení videa - Full HD  1920 x 1080

    - Délka - 45 min 

    - Druhy šedých podmaleb

    - Aplikace podmalby

   -  Míchání šedých odstínů

   -  Praktická ukázka tvorby obrazu

 

Video workshop lavírované olejomalby - Zátiší s nástolcem a citronem

Video je k dostání ke stažení za 100,- 

V případě zájmu o video mne kontaktujte na matejakjan@gmail.com nebo použijte Pay Pal tlačítko. Link ke stažení souborů vám zašlu do mailu.

46 minut dlouhé video zachycuje kompletní postup malby lavírovanou vrstvenou technikou. Naučí Vás jak namalovat jednoduché realistické zátiší od začátku až do konce, od přípravy nesavého podkladu až po malbu drobných detailů. Společně poodhalíme některá tajemství starých mistrů a naučíme se jeden ze způsobů jejich práce, při výstavbě vrstvené olejomalby. Video rovněž obsahuje mluvený komentáře autora k jednotlivým částí postupu malby, které Vám pomohou pochopit některé důležité technické aspekty vrstveného díla.

 

     Z video workshopu se dále  naučíte:

   - techniku lavírování

   - tvorbu podmaleb

   - nanášení barevných vrstev

   - malování drobných detailů

   - a mnoho dalšího …….

 

 

 

Jako bonus, obdrží každý po zakoupení videa Čtvrté PDF. Jedná se o 11 stránková skripta popisující detaily vrstvené olejomalby. Popis  funkci podmaleb a teoretické základy valéristické malby. Další částí je cca 80 MB soubor obsahující 22 fotografií rozpracovaných fází malovaného předmětného obrazu ve vysokém rozlišení. Tyto fotografie vám pomohou detailněji prostudovat jednotlivé vrstvy vznikajícího obrazu. Na konci skript naleznete odkaz ke stažení souboru a heslo k jeho odemčení.

Další prémiová videa již brzy 

 

Příspěvky

Skripta

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Placené | 0 Komentářů: